Casa tip mediteranean
September 4, 2016
Casa parter tip 2
September 4, 2016

Casa parter tip 1

Proiectul pe care il veti regasi in descriere este o casa de categorie mica, recomandata pentru 3- 5 persoane , cu influente din frumoasa regiune Toscana din Italia ofera viitoarilor proprietari caldura unui camin .

Cu o suprafata de 120,00 mp suprafata construita si 95.88 mp suprafata utila .
Compusa din living, bucatarie, 1 bai, 2 sau 3 dormitoare in functie de preferintele clientului, camara , hol de acces si terasa .Casa se construieste la cheie trebuie doar sa o mobilati si sa va mutati in ea .

Aceasta include :
– realizarea proiectului si obtinerea tuturor autorizatilor necesare pentru inceperea constructiei .
– sapatura, subsol daca este cazul, fundatii, terase, turnare stalpi, grinzi si placi pentru structura de rezistenta , scari exterioare, compartimentari si inchideri din zidarie, sarpanta structura acoperisului, tabla montata pe acoperis, tamplarii usi si geamuri
– executia instalatiilor inclusiv obiecte sanitare, calorifere ,intrerupatoare, prize, centrala termica
-executia finisajelor ce includ: izolatie exteriora, decorativa , tencuieli, lavabile, gresie, faianta, parchet, tamplarii exterioara.
– pavaj in curte , imprejmuirea casei cu gard
– bransamentele facute pentru toate utilitatile .Proiectul se construieste pe o suprafata de 400 mp cu tot cu suprafata casei , costul acestuia fiind de 78 000 euro la cheie .
Acesta este unul din numeroasele proiecte pe care le punem la dispozitia ta , te asteptam la sediul nostru din Bistrita , Bulevardul Republicii Nr. 2, Complex Shopping Center , Etajul 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *