Class Expert Construct

Construite

Imaginile și planurile sunt cu titlu de informare/prezentare, aceste informatii pot suferi modificări cu sprijinul consultanților noștri, în funcție de preferințele clientului.

Casa Toscana

Compania noastră oferă spre vânzare o casă superbă, regim de înălțime parter și etaj, realizată după un proiect inedit, care este pe gustul celor mai pretențioși clienți.

La parter, două terase superbe, ce însumează 50 mp pătrați (44 mp + 6 mp) dau viitoarei tale locuințe un caracter aparte și oferă oaza de liniște și relaxare mult căutată. La etaj, 20 de mp de terase îți oferă intimitatea mult visată.

Compartimentarea este una ideală și cuprinde, la parter: bucătărie și living openspace, aproape 50 mp, un dormitor, o baie, o cameră tehnică și un hol, iar la etaj: un balcon, un birou spațios care poate fi organizat ca dormitor, hol, și dormitorul principal, cu baie și dressing generoase. În plus, dormitorul principal beneficiază de o terasă de 15 mp care oferă una din cele mai frumoase priveliști panoramice ale Bistriței.

Suprafața construită a casei este de 208 mp, respectiv suprafața utilă este de 140 mp. Casa este edificată pe strada Vânătorului din municipiul Bistrița și beneficiază de 577 mp teren și 128 mp cote drum. Compania noastră realizează racordarea la toate utilitățile (energie electrică, apă, gaz, canalizare), amenajarea curții cu alei și loc de parcare pavate), împrejmuirea proprietății.

Casa se vinde la cheie, inclusiv uși interioare, parchet, gresie și faianță, obiecte sanitare în băi, instalațiile electrice și sanitare funcționale și se poate achiziționa prin orice fel de program de creditare ( credit ipotecar, credit imobiliar, programul "prima casa" etc).

Casa Anabella

Compania noastră prezintă proiectul de casă Annabella. Compartimentare: bucătărie și living openspace, trei dormitoare, baie, dressing, cameră tehnică, cămară, hol. Suprafața construită 116 mp, teren pus la dispoziție de companie peste 530 mp.

Casa poate fi edificată în New Concept Residence II - str. Mareșal Leonida Pop, cartier Unirea, într-o zonă linistită, cu două căi de acces (inclusiv prin zona Pensiunii Morariu). Compania noastră va preda viitoarea ta locuință ”la cheie”, cu realizarea instalațiilor electrice și sanitare, racordarea la toate utilitățile (apă, canal, energie electrică și gaz), împrejmuire curte, amenajare loc de parcare și alei în jurul casei (pavaj), acces proprietate.

Casa Ilinca

Compania noastră prezintă proiectul de casă Ilinca. Compartimentare: bucătărie spațioasă, living, două dormitoare, baie și dressing, cămară, hol. Suprafața construită - 108 mp. Teren pus la dispoziție de companie - peste 530 mp.

Casa poate fi edificată în New Concept Residence II - str. Mareșal Leonida Pop, cartier Unirea, într-o zonă linistită, cu două căi de acces (inclusiv prin zona Pensiunii Morariu). Compania noastră va preda viitoarea ta locuință ”la cheie”, cu realizarea instalațiilor electrice și sanitare, racordarea la toate utilitățile (apă, canal, energie electrică și gaz), împrejmuire curte, amenajare loc de parcare și alei în jurul casei (pavaj), acces proprietate.

Casa Cochet

Casa Cochet este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120mp. Proiectul este prevăzut cu două dormitoare, living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei/patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de bugetul viitorului proprietar, iar compania noastră oferă posibilitatea viitorilor clienți să opteze pentru o terasă generoasă, de peste 40 mp, ce implică costuri suplimentare. (Planul atașat este unul orientativ). Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Aimee

Casa Aimee este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 133mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, două băi, cămară și dressing, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Alexandra

Casa Alexandra este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 106 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, o baie, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de bugetul viitorului proprietar (planul atașat este unul orientativ). Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Andreea

Casa Andreea este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 160 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, dressing, living, bucătărie, o cămară și o baie, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Claudia

Casa Claudia este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120mp (planul atașat este unul orientativ). Proiectul este prevăzut cu două dormitoare, living, bucătărie, o baie și un dresing, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei/patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Duplex Aura

Casa Duplex Aura este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Este o casă tip duplex - regim de înălțime parter și etaj, cu o suprafață construită de 125 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un dressing mare), living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei/patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Elena

Casa Elena este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Emilia

Casa Emilia este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter plus etaj, cu o suprafață construită de 160 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este cu caracter orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de bugetul și preferințele viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Lili

Casa Lili este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Lorena

Casa Lorena este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Luciana

Casa Duplex Luciana este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Este o casă tip duplex - regim de înălțime parter și etaj, cu o suprafață construită de 125 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un dressing mare), living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei/patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Lucretia

Casa Lucreția este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter plus etaj, cu o suprafață construită de 154 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (Planul atașat are caracter orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Maria

Casa Maria este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Mihaela

Casa Mihaela este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter plus etaj, cu o suprafață construită de 120mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Ramona

Casa Ramona este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 170 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, două băi, dressing, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Sofia

Casa Sofia este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 106 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei / patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Virginia

Casa Virginia este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 130 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare, living, bucătărie, cămară, dressing, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Alberta

Casa Alberta este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 120 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, două băi, o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Casa Raluca

Casa Raluca este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Casa are regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 106 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un birou), living, bucătărie, baie și o cămară practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei / patru membri (planul atașat este unul orientativ). De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp.

Duplex Roxana

Casa Duplex Roxana este unul din proiectele deosebite pe care vi le propunem și poate fi edificat pe parcelele de teren puse la dispoziție de compania noastră. Este o casă tip duplex - regim de înălțime parter și etaj, cu o suprafață construită de 125 mp. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare (sau două dormitoare și un dressing mare), living, bucătărie, două băi, practic asigură tot confortul necesar pentru o familie cu trei/patru membri. De asemenea, proiectul poate fi modificat în funcție de preferințele și bugetul viitorului proprietar. Pozele atașate sunt cu titlu de informare, fac parte din portofoliul companiei, realizate de experții noștri în urmă cu puțin timp

Achizitii

InfoUtil:

Casele se pot achiziționa prin orice fel de program de creditare ( credit ipotecar, credit imobiliar, programul "prima casa" etc). Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru asistență și sprijin la numerele de telefon 0740211983, 0743892356 sau 0748681300. Suntem de găsit la sediul nostru din Bistrița, Bulevardul Republicii, Nr. 2 Complex Shopping Center (etajul 3).

Class Expert Construct - Experți în interior, experți în exterior !

Image

Trimite-ne proiectul tau

Trimite-ne proiectul tau prin email si unul din consultantii nostri va intra in legatura cu tine in cel mai scurt timp! Asteptam cu interes proiectele voastre. 

class_logo2020-bistrita.png
© 2022, Class Expert Construct

Date Contact

+40 740 211 983
Bulevardul Republicii, Nr.2, Complex Shopping Center, Bistrita, 420074, Romania.

Powered and Designed by EVOLOGY Solutions

Search

We use cookies
Website-ul foloseste doar Cookies instalate automat de platforma Web si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului. Fara aceste fisiere, website-ul poate sa nu functioneze corect.